Tongfilet in papillot

Dat ik fan ben van het kookboek ‘Gezond Gezin’ van Weight Watchers, dat had u wellicht al door. Ik ben trouwens niet de enige, want het staat blijkbaar nummer 1 op de verkoopslijst van Lannoo, en terecht.

tong

Vandaag heb ik het recept van pagina 290 klaargemaakt, tongfilet in papillot, met fijne prei en jonge worteltjes. Ik heb er dan maar meteen ook pasta bij geserveerd. Jammer dat de ingrediënten zo duur zijn, of ik maakte het vaker klaar. De jongens waren fan, in elk geval, al vonden ze dat de citroen nogal fel doorsmaakte. Ergens hadden ze wel gelijk: de volgende keer gaat er maar één schijfje citroen per papillot in. En de worteltjes, die ga ik onthouden: ongelofelijk lekker, en licht zoet. Heerlijk!

Eén antwoord op “Tongfilet in papillot”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *