Weight Watchers na een maand

Ik ben nu ongeveer een maand alweer bezig met WW. Tijd om eens een tussentijdse balans op te maken. Want, ik geef het toe, ik heb het dit weekend laten schieten. Ik voelde me miserabel, slecht in mijn vel, en ik hoefde het er echt niet meer bij te hebben. Ergens heb ik nu wel spijt van dat gefret, maar aan de andere kant was het eens nodig. Zo lang ik maar niet bijgekomen ben deze week, vind ik het wel ok.

Bon, ik geef hier niet de officiële WW gewichten weer, zoals gewogen op de cursus met wisselende kleren aan, maar wel die van de vrijdagmorgen in mijn ondergoed op de weegschaal.

17-06: 84,7
24-06: 84,0
01-07: 83,2
08-07: 83,0
15-07: 82,2

2,5 kilo op vier weken. Niet spectaculair, maar zeker niet slecht, want zoals gezegd, ik eet nog elke dag een ijsje, of een Leo, of een paar wafeltjes, of dat soort dingen. En ik eet zoveel mogelijk gewone maaltijden samen met de kinderen.

Mijn voorlopig streefdoel is 75. Dat moet lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *