Weight Watchers, jawel

Jawel, ik ben herbegonnen met de Weight Watchers. For real. Niet op mijn eentje dus, want daar heb ik blijkbaar de ruggengraat niet voor, maar wel met de cursus. Ik leg nog wel eens uit wat er daar precies gebeurt, maar ik heb die extra motivatie dus nodig. Ik was namelijk netjes 23 kilo afgevallen na de zwangerschap, stond (na een paar dagen ziek te zijn) zelfs op 78, en had nu alweer 84 zien verschijnen. Niet goed dus, helemaal niet goed. Die kilo’s moeten er terug af, en ik wil eigenlijk weer naar 75.

Vorige week was de eerste keer, en ondanks het feit dat er vrijdagavond een trouwfeest was, en zaterdag een dineetje, en ik dinsdag op de roleplay gigantisch veel van de chocoladefondue heb zitten snoepen, was er zeshonderd gram af. Want ondanks die feesten heb ik me toch netjes aan het programma gehouden. Snoepen kan, met mate, zolang je er maar rekening mee houdt.

Vandaag ben ik terug geweest, en er was dus 600 gr af, op één week tijd. Ik was toch wel trots op mezelf. En heb het gevierd met twee stukken chocolade, een ijsje en een rijstpapje. Shame on me :-p

Eén antwoord op “Weight Watchers, jawel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *