Weight Watchers 7

Vandaag zat het me niet mee (diverse omstandigheden) en had ik dus zonder meer een hoop water gedronken, flink gegeten (netjes binnen puntenbudget) en daar totaal geen acht op geslagen. Deze middag heb ik ook smakelijk gegeten op school: een heerlijke koude schotel van gebakken kipfilet (helaas in veel vet) met pijnboompitten en spekjes op een bedje van witloofsla en gewone sla met mandarijntjes. Ik heb er ook een klein kommetje frieten bij gegeten, want het alternatief was een broodje en dat was eigenlijk evenveel punten :-p

Toch verschoot ik behoorlijk van mijn resultaat op de weegschaal deze avond: een halve kilo bij! Nooit gedacht! Deze morgen had ik namelijk voor het eerst 95,9 zien verschijnen op mijn weegschaal, en was ik behoorlijk blij! Nu ja… Ik geef toe, ik heb niet echt veel groenten en fruit gegeten de afgelopen week. Ik heb ook voor het eerst quasi al mijn vrije punten opgebruikt.

Soit, ik laat me er niet door kennen, voor mezelf telt toch het resultaat ’s morgens, en da’s toch al meer dan 6 kilo!

Oh, enne… het was weer dezelfde interimcoach als vorige week, en hoewel hij het niet kan laten breedsprakerig te zijn, was hij een pak meer verdraagbaar dan vorige week. Hij vertelde veel, een hoop interessante inzichten uit de psychologie en al, maar zonder belerend of neerbuigend te worden. Zelfs mijn vriendin zei het: hij is rustiger dan vorige week :-p

Eén antwoord op “Weight Watchers 7”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *