Weight Watchers 4

Hehe, alweer een kilo af! Jawel! Ondanks alle eetpartijen!

En ik heb zo mijn eerste sterretje bij de WW verdiend: je krijgt er eentje per drie kilo gewichtsverlies, omdat je dan een punt in BMI opschuift šŸ™‚ Go me!

Officieel ben ik zo al 3,2 kilo kwijt op drie weken. Officieus – gewogen op mijn eigen weegschaal thuis, onder telkens dezelfde omstandigheden, zijnde ’s morgens bij het opstaan in mijn ondergoed – zijn het er al iets meer dan vier. Ik heb nog net geen 97 zien verschijnen, maar dus wel al 98.0, en dat doet deugd.

Ik ben benieuwd wanneer mensen gaan beginnen merken dat er iets af is. 4 kilo is nog niet veel, I know, maar het komt wel. Ik ben in elk geval supergemotiveerd, nog steeds.

EĆ©n antwoord op “Weight Watchers 4”

  1. Proficiat!! Ik ben jaloers op jou. Bij mij lukt het niet om enkele kilo’s te vermageren, ik heb er gewoon het karakter niet voor. Zou eigenlijk ook graag naar WW gaan maar zoals ik al zei het karakter ontbreekt. Ik ben 1.75m en weeg 82 kg. Een kilo of 10 – 15 minder zou veel beter zijn maar ja he!!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *