Fun breiwerk

Aangezien de eerste keer Tweiclub eraan komt (met amper vier man en een paardekop, maar bon, volgende keer beter), was ik wat aan het rondneuzen op het net (waar anders?) en ben ik fantastische patronen tegengekomen.

Wat denk je bijvoorbeeld van een rattensjaal, of een paar kreeftenscharen als handschoenen? En ik denk niet dat ik zou durven buitenkomen met een inktvis als muts. Helaas laat de site me niet toe de foto’s hier te laten zien, je zal moeten klikken.

Ik heb in ieder geval al gehoord dat ik donderdag iemand al zal mogen leren opzetten, want breien heeft ze vroeger al gedaan, maar dat opzetten, dat deed mama.

Enfin, ik kijk er al naar uit.

2 Antwoorden op “Fun breiwerk”

  1. Eerlijk, alles wat handwerken betreft, is echt niet mijn ding.
    Ik dreef er vroeger zelfs een handeltje mee. Was zelf keigoed in wiskunde, en maakte huistaken voor iedereen die voor mij in de plaats een deel van mijn handwerk voor school wou doen. *bloos*

  2. Ik zoek nog altijd naar de dubbele handschoen, de onze begint te verslijten. Dat is een zak met twee ingangen. Als koppel kan je tijdens het wandelen in die zak elkaars handje blijven vasthouden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.