Tweiclub

knitting-gift1Ik had het al een hele tijd geleden gezegd, en nu maak ik er werk van: de Twitter breiclub, ofte kortweg de Tweiclub. Het is de bedoeling om lekker informeel samen te komen, te kletsen, en vooral te breien. Alle vormen van handwerk zijn trouwens ok, dus ook naaiwerk, borduren, haken, kantklossen…

Wie is er welkom? Iedereen, al heb ik vooral een publiek voor ogen dat twittert of blogt, en dat dan ook doet daarover (geen verplichting). Mannen zijn uiteraard welkom, zolang ze ook meedoen aan het breien/whatever, en niet zomaar als excuus. Leeftijd speelt geen enkele rol, gevoel voor humor wel :-p

De eerste bijeenkomst zou nu donderdag 12 maart zijn, acht uur, bij mij thuis. Ik kan drank en chips voorzien, maar je zal wel zelf glazen en zo uit mijn kast moeten halen, want ik loop nog steeds op krukken :-p

Als je wil komen, laat dan een commentaar achter, bij voorkeur met een emailadres, zodat ik je kan verwittigen.

Hopelijk tot dan!

8 Antwoorden op “Tweiclub”

  1. Gudrun, ik wil zooo graag want zoals je weet ben ik nog altijd van plan rond bomen te breien, maar dan moet ik het eerst leren natuurlijk!! Donderdag kan ik jammer genoeg niet..Misschien tijdens één van de barcamps ook doen (die van mei in Antwerpen?), dan is het voor iedereen ook wat centraler misschien?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.