Goed bezig (toch een beetje)

Geloof het of niet, deze morgen 90,9.

Ik vraag me af of mijn weegschaal nog wel correct werkt :-p

Meer details op www.dieet-volgen.be, en daar zijn de mensen die van op een afstand gaan mee doen, zeer welkom om actiever mee te doen. Peer pressure, weetuwel.

Elke dag dat gewicht publiceren is confronterend en je wil liever niet op je bek gaan. Al val ik natuurlijk wel zacht.

4 Antwoorden op “Goed bezig (toch een beetje)”

  1. Is het niet mogelijk om mensen zonder een google-account ook te laten reageren op je dieet-blog?

  2. Sorry, dan krijg ik massa’s comment spam binnen :-/
    Zo’n google-account is nochtans heel makkelijk aan te maken, je hoeft er geen mailaccount bij google voor te hebben hoor. Ik heb er ook nog nooit spam op binnengekregen of zo.

    Ik zal het eens bekijken, maar ik vrees er dus voor.

  3. ‘k Heb geprobeerd een Google account aan te maken. Blijkbaar heb ik ooit al es een account aangemaakt (twee of drie jaar geleden?). Heb de plannen die ik toen met die account had niet uitgevoerd, heb die dus nooit gebruikt. Nu vraagt ie me wel in te loggen met die oude account. Maar natuurlijk heb ik geen idee meer van het paswoord… En denk je dat ie vraagt: paswoord vergeten? Nee. Enfin, ik zoek het nog wat verder uit, ‘k moet toch ergens aan dat oude paswoord kunnen raken, of een nieuwe account kunnen openen hè? Desnoods doe ik het met een ander mailadres…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *