Hehe

Ik zit momenteel lekker rustig in het computerlokaal van de school, terwijl rond mij 25 leerlingen van 17 zitten te zweten op een Latijnse tekst. Een mooi stukje Plautus – Het Spookhuis, mag ik wel zeggen.

Is dit sadistisch ? Nah, ik denk het niet. Die examens zijn onontkoombaar, en het stukje tekst is niet te moeilijk, denk ik. Wat moet ik anders zitten doen ? Ik kan net zo goed van de gelegenheid gebruik maken en een beetje bloggen. Afkijken kunnen ze toch niet: ze zitten ver uit elkaar, en het is geen geziene leerstof.

Mmm. Deze middag eerst rustig buiten op het terras een koffietje drinken met een vriend, en daarna mijn snoetje gaan afhalen bij de onthaalmoeder. En vanavond, als de zon weg is, nog wat examens opstellen. Wie weet misschien zelfs al wat verbeteren. Mja. Zolang de grote pakken verbeterwerk er nog niet zijn, is het leven tijdens de examens best mooi.

Je zal me volgende week wel anders horen piepen :-p

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *