RotK

Mmm, helemaal rozig…

Een heerlijk avondje achter de rug: Bart was thuis, en we hebben beiden onze pyama’s aangedaan, zijn met chips en een breezer onder een deken gekropen, en hebben bij kaarslicht en surround stereo naar LOTR: ROTK gekeken.

Man, dat blijven toch magistrale films ! Ik hield mijn hart vast toen Peter Jackson bekend maakte dat hij zich aan de verfilming van Tolkiens Magnum Opus zou wagen, maar… Ik ben een fan van Tolkien in hart en nieren, en ondanks de fouten, de weglatingen en de verdraaiingen omwille van de commercie, ben ik nog steeds een grote fan van de drie films. Het laatste half uur had voor mij niet gehoeven, maar alla, ook in de boeken is het even melig.

Man man man…

Ik weet écht wel waar ik nu ga van dromen, en oh boy, ik heb zin om weer te gaan LARPen !!! Ik kan al niet wachten tot ik weer met mijn stam barbaren op pad mag en als sjamaan de duisterelfen een hak ga proberen zetten.

Mmmmm. Hééééééérlijk !

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.