Bah !

Ik had een mooie staande lamp gekocht op Ebay, eentje met een grijsgelakte steel, houten fittingbeschermers en een matglazen schelp (of hoe noem je zo’n ding ?). Wat me vooral interesseerde aan het ding was dat er een leeslampje bij was, ook mooi met bleek hout en matglas.

Toen ik de lamp zaterdag ging afhalen en in mijn auto legde, kraakte het ding in twee op de plaats waar een bevestiging zat. Fijn. Nu goed, wat tape, en mijn lamp stond fier te branden. Ondertussen brandt hier het haardvuur en is het behoorlijk warm. Wellicht té warm voor de arme tape, die net de geest gaf, en in zijn ondergang het glas van de lamp met zich meesleepte.

Nog een geluk dat ik er maar 20 euro voor betaald heb. Toch, weer 20 euro naar de vaantjes. Grr.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *