Wég tuinhuis!

Ons tuinhuis moest weg: de structuur was misschien nog wel solide, maar het dak vertoonde gaten, de deur sloot niet helemaal goed meer, en vooral: er komt een groter met andere afmetingen. Weg dus met dat tuinhuis.

Ik zette het op Gift Gent (het vroegere Freecycle) en kreeg snel antwoord. Ik wees het toe aan ene Jonas uit Belzele, die van opleiding schrijnwerker was en dat helemaal zag zitten. Gisteren stond hij hier al om het te bekijken, en het dak er al af te halen. Vandaag was hij terug, vol goeie moed, vast van plan om het ding mee te nemen en er thuis in zijn grote tuin ofwel er een materiaalkot van te maken, ofwel een geitenstalletje. Allemaal goed voor mij, ik ben al lang blij dat iemand er nog iets mee kan doen.

Toen ik tegen vier uur thuis kwam, stond hij net op het punt te vertrekken: hij had alles netjes uit elkaar kunnen halen, en ging het tot het voorjaar opbergen in zijn garage. Dik in orde!

IMG_9294

IMG_9310

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.