Nieuwe matras

Een van de dingen aan een natuurlatex matras is, naast het feit dat het eigenlijk zalig slaapt, dat ze plots doodvalt. Als in: quasi van de ene dag op de andere is ze haar veerkracht grotendeels kwijt.

Die van ons was dat eigenlijk al een paar weken geleden, had ik de indruk. En dus pakte ik vandaag de kinderen op, sommeerde iedereen in de auto te kruipen, en reed naar Ikea. Ik weet het, er zijn wellicht betere matrassen dan dat, maar ik heb door onze Ergosleep lattenbodem maar een beperkte keus, en de matrassen van de Sleepy zijn onbetaalbaar. Soit, we aten er zonder aan te schuiven, ik dropte alle drie de kinderen in de Smaland, en ging op mijn gemakje uittesten en rondlopen.

Het leuke aan Ikea is dat je meteen je spullen kunt meenemen. Enfin, even wachten aan de stock, dat wel, maar verder? De matras ligt er al op, ik ben benieuwd. En verder kan je natuurlijk niet de Ikea verlaten zonder een aantal kleine, fijne spullen en prullen. En planten, dat ook :-p

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.