T-shirts en andere rommel

Wolf moest dringend T-shirts hebben: door zijn recente groeischeut waren plots de mouwen van al zijn T-shirts te kort, en meestal nog geen klein beetje ook. Strikt genomen zijn het nu nog geen solden, maar met die koppelverkoop zit je ook al goed natuurlijk.

Bon, Wolf zat wel nog bij Wout, en ik ging hem daar dus ophalen. Maar eerst mocht ik om twee uur Kobe afzetten bij Jonathan, en Pascale had speciaal gewacht met koffie te drinken tot ik er was, en ze haalde zelfs taart boven. We hebben een dik uur gezellig zitten kletsen, tot ik het zo langzamerhand toch wel tijd vond om Wolf op te halen.

DSC_0237

We reden nog snel even langs huis om Merel op te pikken – zodat Bart rustig kon slapen – en reden daarna naar Decathlon voor een cadeautje voor Merels meter, en verder naar Oostakker, om voornoemde T-shirts. In de H&M hadden ze ongelofelijk wijze T-shirts voor helaas de jongere reeks, voor Wolf was er totaal niks te vinden. Merel kreeg twee diadeems, en wij liepen verder naar de JBC. Daar vond hij een aantal heel knappe stuks, 50 euro voor vijf. Kon erger, dus. Tegen dan hadden we het al gehad met alle drukte – nooit verwacht, eigenlijk – en reden we nog naar de Carrefour.

IMG_0890

Ik had van Pascale stickers gekregen, en kocht me een Brabantia grillpan voor 25 euro in plaats van de vooropgestelde 99. Goed gereden dus ^^ We zochten er nog naar brood en yoghurt, namen nog twee T-shirts mee voor samen zes euro, en pikten tegen half zeven Kobe op, die het nog altijd veel te vroeg vond.

Ik viel doodop in de zetel. Serieus zeg, hoe moe kunt ge worden van wat in de winkels rond te dweilen?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.