Ook Sinterklaas, maar dan voor mezelf

Ik heb gisteren ook Sinterklaas gespeeld, maar dan voor mezelf: een nieuwe computer! Het was dringend nodig: ik leef achter dat ding, en hij liep regelmatig vast de laatste tijd. Hij was ook al van de snelste niet meer, er zaten standaard foutmeldingen bij het opstarten, enfin, ’t was dat niet meer.

Ik heb lang getwijfeld, maar uiteindelijk ben ik voor een laptop gegaan, met extern scherm en al. Hier thuis ga ik het verschil met een PC niet merken: het ding staat op de hoek van mijn bureau, en alles zit zonder meer ingeplugd. Het grote verschil zit hem in het veel grotere scherm, en het feit dat ik hem ook kan meepakken, als ik dat wil. Dat zal niet zo vaak gebeuren, eigenlijk, aangezien ik op school ook in elk lokaal een PC staan heb, maar bijvoorbeeld tijdens de klassenraden kan het wel handig zijn.

Enfin, het is een ASUS geworden met sdd, 22 inch scherm, en serieus wat gewicht :-p Het scherm is er eentje van Samsung, op een elegante voet. Ik ben wel behoorlijk wat geld kwijt, ja, maar dat heb ik ervoor over: het is mijn grootste hobby, ik zit er elke dag enkele uren op te werken.

Het ding is intussen ook zo goed als volledig geïnstalleerd: mail en dergelijke syncen automatisch. Alleen de data moet ik nog overzetten, en daar zie ik een beetje op tegen. Maar bon, ook dat lukt wel allemaal.

Ik ben in elk geval zo content als een katjen ^^

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.