Kamp

Vandaag is hij op kamp vertrokken. Voor de tweede keer al, en met ongelofelijk veel goesting. Zijn gerief was dinsdag al mee met de camion (minus het gerief dat Merel op het laatste moment nog uit zijn sportzak had gesleept), vandaag had hij enkel nog een rugzakje mee met een koekje en een drankje, en zijn boerenkleren. Ha ja, want het thema dit jaar was boer.

Ik had woensdag in de Wibra zijn gerief gekocht, en hij was er eigenlijk wel blij mee: het gaf het gewenste effect. Kijk zelf maar, een cliché-boer.

boerwolf

Ik hoop alleen voor hem dat het weer wat beter wordt, want er zijn weinig dingen zo ellendig als op kamp gaan in de gietende regen. En zo hoopvol ziet het er eigenlijk niet uit.

Kobe mist hem nu al. Hij loopt wat verloren, speelt op zijn eentje, en verveelt zich al bijna. Het is toch leuker mét zijn broer, zegt hij. En ik, ik geloof hem grif. We hebben nu al een briefje op de post gedaan voor hem, dat hij hopelijk dan maandag krijgt. Want dinsdag, dinsdag is hij terug, mijn Wolf.

Eén antwoord op “Kamp”

  1. Pingback: Witch » Kamp

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.