Wijvenweek

ww_banner_500x150

Voor het geval dat u het nog niet zou gemerkt hebben: uw feedreader zal binnenkort weer roze uitslaan.

In maart 2008 had ik al eens meegedaan met die wijvenweek, en dat vond ik eigenlijk wel fantastisch. Kerygma en Lilith zijn momenteel weer zodanig enthousiast bezig, dat er nu al meer dan honderd wijven zijn die vrolijk gaan meedoen.

Zoals ik het dus zie, heeft u nu twee keuzes: ofwel blijft u gewoon een week weg van het internet, ofwel doet u zonder meer mee. Ik opteer voor het laatste :-p

(Oh, en bij het herlezen van mijn eigen wijvenweekgedoe, kwam ik weer op deze post van Bart uit. Ik word nog telkens helemaal week vanbinnen als ik het herlees. Die man van mij, hij kan toch wel schrijven, ja.)

2 Antwoorden op “Wijvenweek”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.