Weight Watchers week van 09/02

Ik ben een kieken.

Voor u me grijnzend gelijk geeft: lees eerst onderstaande post, en dàn mag u me gelijk geven.

Ik was er stevig ingevlogen eind januari, ook al waren de resultaten op de weegschaal niet alles, en had even stevig verder gedaan. Het resultaat was er toen wél naar: 2 kilo af, gewoonweg! Ik wíst dat ik het kon, Weight Watchers wérkt!

Ik was eerlijk gezegd trots als vijfentachtig gieters, ik stond op 78,2 kilo, het laagste in zowat vijftien jaar.

Maar toen ging het fout.

Ik zat met stemproblemen en mocht een week lang niet spreken. En toen ging ik, helaas, emotie-eten. Ik vond dat ik dan toch tenminste mocht genieten van alle mogelijke lekkere (lees: gesuikerde en vettige) dingen, als ik niks mocht zeggen. Plus: ik ben op die twee weken zes keer gaan eten. Jawel.

– de 27ste: lunchen met een vriendin.
– de 29ste: vrienden die kwamen eten, waarvoor ik weliswaar light heb gekookt, maar die heerlijke taart meehadden
– 1 februari: frieten eten met de kinderen in het restaurant van de Makro
–  2 februari: nieuwjaarsetentje van een van Barts bedrijven. Heerlijke menu, dat wel
– 3 februari: pannenkoeken gebakken wegens lichtmis
– 4 februari: gaan eten voor nonkels verjaardag. Heerlijk, maar veel
– 5 februari: ’s avonds gaan eten in Marokkaans restaurant

En nee, ik had de fut niet om die weken te tellen, en absoluut ook geen goesting om op mijn eten te letten. Ik heb dan ook gesnoept dat er geen maat op stond, brood gegeten zonder omkijken, en al dat soort dingen.

Ja, ik ben een kieken.

Gisteren in de cursus had ik dat trots verloren gewicht dus gewoonweg weer bij 🙁 Onnozele dat ik ben.

Maar bon, we gaan niet opgeven, en er toch weer aan beginnen. Want ja, deze zomer wil ik eigenlijk nieuwe broeken in nóg een maatje minder kunnen kopen. En trots over het strand kunnen lopen, in een nieuwe bikini en al.

Wel een dure bezigheid eigenlijk, al dat vermageren :-p

28-01-2010: 102,6
6-01: 79,7
13-01: 80,4
20-01: 80,2
27-01: 78,2
02-02: 79,5
09-02: 80,4

De officiële gewichten van de donderdagavond om 19.30u op cursus, vlak na mijn eten en met wisselende kleren aan:

28-01-2010: 104,4
6-01: –
13-01: 83,8
20-01: 83,5
27-01: 81,3
02-02: –
09-02: 83,0

2 Antwoorden op “Weight Watchers week van 09/02”

  1. Ja, ge hebt zééééker gelijk, ga dan bvb niet naar die marokkaan enz. Nonkels kunt ge moeilijk laten schieten, maar ja!

  2. Nee hoor (mijn ww historie is veel rampzaliger). Ik hoop gewoon dat je genoten heb van al die etentjes en nu weer de knop hebt omgedraaid. Ik ben er zeker van dat je volgende zomer minstens één maat minder zal kopen!

    Groetjes en veel succes met de ww!!! (Zegt iemand die er vandaag in geslaagd is om op één dag 67 punten naar binnen te werken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *