Nieuwe boekentas: choices, choices…

Gisteren kreeg ik een royaal envelopje van mijn schoonouders voor mijn verjaardag, en ik wist meteen wat ik daarmee ging kopen: een nieuwe boekentas! Mijn oude lederen boekentas is eigenlijk toch wel serieus aan het verslijten, de stiksels beginnen los te komen, en ze is, zoals wij dat in het Meetjesland plegen te zeggen, “haar ere kwijt”. Pas op, het ding heeft 15 jaar trouwe dienst achter de rug, dag in dag uit, dus het is goed gerief geweest, en eigenlijk is het leer nog steeds dik in orde.

Nu wil ik een nieuwe van hetzelfde merk, nl. Ruitertassen, maar ik twijfel gigantisch tussen twee modellen. Moest de ene bestaan in het kleur van de andere: direct!

ruitertassen1

ruitertassen2

Maar help eens beslissen wat ik nu moet kiezen? De rode vind ik een prachtkleur, maar het design valt me iet of wat tegen, met die streep. De bruine vind ik zalig met die geborduurde schaapjes erop, maar het donkere leer is nogal vatbaar voor krassen (die je er wel weer kan uitwrijven, maar toch), en het is geen rood… De rode is natuurlijk een stuk damesachtiger en serieuzer, de bruine is een pak speelser…

Zeg eens?

18 Antwoorden op “Nieuwe boekentas: choices, choices…”

  1. De rode lijkt mij de meest tijdloze optie. Misschien kan je hem (laten) personaliseren. Met een stempel of een hanger. ’t Lijkt me de beste keuze op termijn.

  2. Absoluut de rode, geen twijfel mogelijk! Ik word er ook instant verliefd op, spijtig genoeg heb ik geen boekentas nodig op mijn werk…

  3. Geachte,

    Waar kan ik nog de boekentas vinden met de schaapjes?
    Lijkt overal uitverkocht of niet meer te verkrijgen?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.