Sprekersgeschenk

Ik heb het er al eerder over gehad: voor ons (i.e. Bart en ik) is een fles wijn of champagne géén goed cadeau als bedanking voor een lezing of een gastles.

Ook dit jaar heeft Bart opnieuw een gastles gegeven aan de Katholieke Hogeschool Leuven, en opnieuw hebben die mensen er serieus veel werk en moeite ingestoken. Vorig jaar hadden ze ons een prachtig pakket gemalen koffie gegeven, met een boek voor de kinderen en nog een paar dingetjes. Ik heb het er dan ook uitgebreid over gehad hier op mijn blog.

De koffie heeft enorm gesmaakt, alleen had ik op een bepaald moment opgemerkt op twitter dat ik het jammer vond dat het gemalen koffie was, omdat wij nu eenmaal een machine hebben die zelf zijn bonen maalt. En dus hadden ze dit jaar een mailtje gestuurd met de vraag welke koffie we het liefst hadden. Ik vond dat bijzonder attent!

koffie1

Donderdagavond is Bart dan thuisgekomen met een mooi cadeau: zes pakken speciale koffiebonen, een paar chocolaatjes, en een potje confituur met koffie (nog niet geproefd). Er zat ook nog een cadeautje bij voor de kinderen: het allernieuwste Heerlijk Hoorspel, de Bremer Stadsmuzikanten. De kinderen zijn dol op die hoorspelen, en deze hadden we nog niet, dus ideaal!

koffie2

Voor mij persoonlijk was er maar één nadeel aan: nu het koffiebonen zijn in plaats van gemalen koffie, kan Bart ze ook gebruiken op kantoor, en heeft hij de zakken mee naar daar! Pech voor mij, maar uiteindelijk is het toch de bedanking voor zijn les, en niet de mijne. Maar toch… Snif!

Eén antwoord op “Sprekersgeschenk”

  1. Pingback: Witch » Olijfolie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *