Ebaymummy

Voor wie zich mocht afvragen hoe het nu alweer zat met die Ebaymummy-wedstrijd: het was spannend bij momenten, maar ik heb gewonnen, dank zij al mijn lieve lezertjes hier, op twitter en op facebook. Bij deze: bedankt!

Wolfs kleren zijn eigenlijk allemaal nog te groot, maar daar groeit hij wel nog in. De winterjas is overigens al prima gebruikt bij de scouts: hij komt toch telkens vuil naar huis, en ik kan hem moeilijk op maandag met een jas vol modder naar school laten gaan! Een tweede jas is dus geen luxe, momenteel.

Bij Merel ligt het moeilijker: truitje, broekje en kleedje zijn perfect, en draagt ze nu ook. Het jasje is ideaal als tussenseizoenjasje. De muts is nu nog wat warm, maar gaat zeker ook gebruikt worden. Maar de schoentjes, die zijn helaas te klein šŸ™ Ik vond ze nochtans prachtig, en ze waren maatje 12-18 maanden. Mijn dochter leeft blijkbaar op grote voet, want ze kan er niet meer in. Ik ga ze later nog wel eens in een give-away steken, denk ik. Eerst afwachten wat mijn metekindje wordt, want als het een meisje blijkt te zijn, dan krijgt zij deze machtig zachte slofjes.

En zal ik mijn gewonnen 150 euro aan haar wel besteden, vermoed ik. Wellicht niet op Ebay, maar andere winkels die Paypal aanvaarden šŸ™‚

EĆ©n antwoord op “Ebaymummy”

  1. Pingback: Witch » Desigual

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.