Eerste schooldag

Jawel, we zijn alweer zover.

Wolf gaat naar het tweede studiejaar, om te leren rekenen tot honderd (wat hij eigenlijk feitelijk grotendeels al kan) en vlotter te leren lezen, en Kobe gaat naar het tweede kleuterklasje. Ze worden groot, meneer.

1september

Alleen kan Kobe het nog steeds niet laten bekken te trekken op foto’s. Nu ja… En Wolf was al zijn boekentas vergeten. Dat kind is een pak erger dan ik, die vergeet nog veel meer. Ik ben nog mogen terugrijden om zijn rugzak.

Ze keken er allebei wel naar uit: Kobe liep onmiddellijk zijn klasje binnen, Wolf ging nog wat stoer doen met zijn klasgenootjes.

1september4

Maar het hele verslag vind je hier op Gentblogt. Met extra foto’s.

Eén antwoord op “Eerste schooldag”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.