Familiefeest

Vandaag was er opnieuw de jaarlijkse familiebrunch, ofte het feest van mijn (overleden) opa. Dat begint met een jaarmis voor opa, en dan een grote familiebrunch in een zaaltje. Ha ja, want rond de veertig volwassenen, en een stuk of tien kinderen. En dat kan al tellen, geloof me.

Ieder heeft een taak toebedeeld gekregen: zorgen voor aperitief, of brood voorzien, of taart bakken (zoals ik), of afwassen of zo.

Al bij al is dat een heel gezellige bedoening, en de enige keer op een gans jaar dat ik bepaalde familieleden zie. Er zijn meteen ook foto’s genomen van ons viergeslacht, want het was nog niet gelukt om alle vier tegelijk op dezelfde plaats te zijn. Ik hoop dat mijn nonkel die snel doorstuurt, want op het eerste zicht waren het echt mooie foto’s.

Yup. Volgend jaar meer van dat.

Eén antwoord op “Familiefeest”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.