iPhone

Ik heb voor mijn moederkesdag een iPhone gekregen van Bart. The full version, zijnde 3G en alles. Hij vond dat ik niet mocht onderdoen voor hem, vandaar. Ik was al lang blij geweest met de eenvoudige versie, maar ik zei uiteraard niet nee.

Eigenlijk nog een geluk bij een een ongeluk dat ik er zo eentje had, want ergens in juni is de zijne plots doodgevallen, gebrickt als het ware. Ik heb dan maar mijn oud telefoontje (pas op, ook een fijn ding hoor) van uit een schuif opgediept, en hij heeft de mijne gebruikt. En ik kan je verzekeren, als je eenmaal een smartphone gewoon bent, en de intuïtieve interface van een iPhone, dan mis je dat.

Toen ik dan ook in juli de zijne terug mocht ophalen in de winkel, heb ik meteen een beschermcase voor de mijne gekocht, hard plastiek afgewerkt met elegant leder. Niet het goedkoopste uit het assortiment, maar als je de telefoon zelf al hebt gekregen, mocht dat wel eens. Ik vind het nog steeds erg mooi.

iphonehoes

Eén antwoord op “iPhone”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *