Umpf.

Gisterenmorgen.

Als ik ’s morgens douche  met de kinderen, hen aankleed, samen ontbijt, en Bart is met hen de deur uit, dan blijven er ongeveer tien minuten voor me over om even mijn mails te lezen, en een paar sites te openen, en mijn boekentas te maken. Soms zit er zelfs nog een koffie in. Helaas is dat alles geen garantie op wakker zijn.

Zo zat ik gisterenmorgen dus voor mijn computerscherm te suffen, koffietje voor mijn neus, en mijn sokken en schoenen naast mij. Absoluut niet wakker. En toen bleek ik, in plaats van mijn sokken netjes aan te doen en mijn koffie uit te drinken, plotseling mijn sok in mijn koffie te dopen.

Umpf.

Niet goed wakker, zei u?

2 Antwoorden op “Umpf.”

  1. Haha, echt? En ik dacht dat ik erg was. 🙂 Ik probeer soms in mijn auto te stappen met de prikkaart van het werk (ipv sleutel) op het werk binnen te gaan met mijn autosleutels (ipv prikkaart).

    🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *