Nintendo Switch

Sinds ik in februari naar de lancering van de nieuwe Nintendo Switch ben geweest, kriebelde het af en toe. Maar ik had al zo veel dingen te doen, dat ik eigenlijk tijd te kort kwam. En mezelf kennende, als ik zo’n ding in huis haal, laat ik al de rest liggen. Dus nee, ik haalde toch maar geen nieuwe spelcomputer in huis. Prioriteiten, weetuwel.

Maar het kan verkeren dus. Laat ik nu toch wel tijd over hebben zeker? En vooral veel plat in de zetel moeten liggen? En me vervelen?

Dus ja, ik heb me zaterdag een Switch gekocht, en vandaag werd hij geleverd. Ik heb hem nog heel even laten liggen, maar uiteindelijk toch uitgepakt, en toch wel een uurtje of twee nodig gehad om het ding te installeren: account aanmaken, inloggen, profiel invullen, en dan downloaden van het spelletje zelf. Want ja, dat mag dan een pakket zijn met een bepaald spel, het fysieke spel zit er niet bij, je krijgt alleen een downloadcode.

En ja, ik heb zowat de rest van de dag zitten spelen, ja. Alhoewel… toen Kobe thuis kwam, sprong die ongeveer vijf gaten tegelijk in de lucht, en mocht hij meteen op zijn eigen account ook even spelen. En het leuke was effectief dat we eerst op het tvscherm speelden, en dat Merel daarna mocht kijken en wij gewoon verder speelden met het ding gewoon in de hand.

Ik weet dus wat ik de komende weken nog ga doen. Mij wat minder vervelen :-p

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *