Tweede schooldag

Gisteren misschien nog een beetje pips, vandaag zag ik het alweer helemaal zitten!

Vijf uur lesgeven (met een tiental minuten koffiepauze), en dan snel een broodje halen en buiten op het veld opeten, want eigenlijk van toezicht bij de sportnamiddag van de eerstes. Gelukkig stond ik niet bij een van de verschillende opdrachten, maar moest ik foto’s nemen, zodat ik nog redelijk rustig kon eten. Het druppelde even, maar eigenlijk was het daar bijzonder aangenaam, op dat veld naast de school. ‘t Is toch echt wel een van de troeven, hoor!

Heel leuk was ook dat er daar waar ik moest rondlopen, drie pokéstops zijn, waarvan twee gelured waren, en dat ik al werkend een massa pokémon heb gevangen, tot Wolfs grote plezier. En intussen was hij met zijn klas allerhande spelletjes aan het spelen om elkaar beter te leren kennen en aan de teamgeest te werken. Goed gezien, vond ik zo.

img_6209

De rest van de foto’s en het verslag staan uiteraard op de schoolwebsite.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *