Filmsuggesties, iemand?

Op oudejaarsavond blijven wij – dat is intussen traditie – gewoon thuis met de kinderen. In de vroege namiddag maken we allerlei hapjes en dergelijke, en bereiden de kinderen eigenlijk zelf de avond voor.

In de late namiddag en de avond kijken we dan een film. ’t Is te zeggen: twee films eigenlijk. Eentje die gedaan is tegen dat het Merels bedtijd is, en dan nog een met de jongens. Op Merels vraag ga ik dit jaar op zoek gaan naar Frozen. Heeft iemand die toevallig liggen, en zou ik die dan eens mogen lenen? Of wie weet is hij tegen dan beschikbaar op Telenet, maar daar durf ik niet op rekenen.

Daarna gaan we nog naar een film kijken met de jongens. Heeft iemand daar een suggestie voor? Ze zijn fan van dingen zoals The Avengers, The Hulk, Captain America, en die films hebben ze dus al allemaal gezien, net zoals  – uiteraard – The Lord of The Rings trilogie. Ook alle Harry Potters, de Star Wars en de Narnia’s kennen ze al, en ze houden echt wel van fantasy.

Ik dacht eventueel aan Eragon, maar er moet toch beter te vinden zijn. En toch mag het ook niet te  eng zijn, want Kobe is nog steeds maar zeven.

Iemand een suggestie? Waar wij dus ook iets aan hebben, als volwassenen?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *