Nieuw schooljaar, nieuwe start

Eigenlijk is het vooral te danken aan de onvolprezen Kelly van Tales from the Crib, dat ik herbegonnen ben met Weight Watchers. Enfin ja, het was sowieso keihard nodig, want tegenover vorig jaar is er niet minder dan tien (10!) kilo bij. En ik die gezworen had nooit meer boven die tachtig te gaan. Tsja. Al mijn broeken spannen en mijn mooie winterkleedjes zijn waarschijnlijk niet echt bruikbaar momenteel. Maar bon.

Kelly zette op onze Facebookgroep dat ze een September Challenge ging starten. Ieder zet zijn eigen doelen, en we helpen elkaar om de ganse maand september vol te houden.

Mijn uitdaging? Terug te Weight Watchen, de ganse maand september, en hopelijk ook weer iets meer in beweging te komen. Want afgezien van voortdurend rond te crossen in huis, doe ik eigenlijk niks.

IMG_1607

Gisteren ben ik vol goeie moed gestart, en het lukt. Ik heb er geen idee van hoelang ik het vol zal houden, maar eigenlijk zou dat een pak langer moeten dan enkel september, wil ik mijn tien kilo er weer af. En hopelijk eigenlijk meer, om een gezond BMI te halen, moeten er nog twintig af. Zucht. Maar met die tien zal ik al content zijn, geloof me.

3 Antwoorden op “Nieuw schooljaar, nieuwe start”

  1. Hey Gudrun

    Veel succes. Het is ook niet gemakkelijk hè, ze eraf krijgen en houden. Ik zit momenteel aan 6,1 kg op 6 weken.

    xCaterina

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *