Kip, champignons, tagliatelle en Boursin Cuisine Light

In de categorie Luiewijveneten kan dit recept eigenlijk wel tellen, ja. Qua calorieën weet ik het niet, ik heb het niet uitgerekend, maar ik denk dat dat best wel meevalt.

luiewijven

De foto is niet zo appetijtelijk, omdat het eigenlijk een restje is dat ik de volgende dag heb opgewarmd, en gewoon op het bord had gekwakt voor ik dacht aan een foto. Maar bon:

– bak stukjes kipfilet in een koffielepeltje olijfolie
– stoof de in schijfjes gesneden champignons tot ze gaar zijn
– kook intussen je pasta gaar
– kiep de champignons en de uitgelekte pasta bij de kip, doe er een half potje Boursin Cuisine Light bij, roer, klaar!

De jongens waren bijzonder enthousiast, vonden het superlekker. En ik, ik had eten op tien minuten *geeft zichzelf een speekmedaalde*. En gij nu.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *