Sep 13 2009

Buikgriep

Published by at 22:48 under Aiaiai,Mens sana in corpore sano

Maar goed ook, dat ik gisteren niet richting barbecue ben getrokken.

Deze nacht was namelijk nogal een helletocht. Niet alleen ben ik wakker geworden van immense buikkrampen en volgde daarop de bijhorende potzitterij, het was op een bepaald moment zelfs zo erg dat ik flauwgevallen ben. Gelukkig ken ik het gevoel, voelde ik het aankomen, en heb ik me nog net op tijd op de koude stenen vloer kunnen leggen. Ik werd wakker in een poel zweet, letterlijk te nemen. Ugh!

Later op de nacht is daar nog wat emmergevul bijgekomen, helaas. Ik voelde me ellendig, en Bart dreigde zelfs de ziekenwagen te bellen.

Gelukkig bestaat er nog zoiets als Imodium, en hielp dat toch nog wel iets. Ik heb nauwelijks geslapen, en de hele dag al lamlendig in de zetel gelegen.

Ik hoop maar dat dit snel overgaat…

One response so far

Eén opmerking bij “Buikgriep”

  1. Goofballon 16 Sep 2009 at 08:24

    flauwvallen van buikgriep…yikes, da’s scary

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.