Sep 10 2009

Tweiclub

Published by at 22:55 under Aiaiai,Tweiclub,Verdrietig

knitting-gift

Of hoe het een flop was.

Oorspronkelijk lag deze editie van de tweiclub op maandag eerder deze week, maar toen bleek Wolfs infodag op die avond te liggen en heb ik de tweiclub verzet. Naar vanavond.

En toen kwam er niemand.

Dus, ik vraag me af, is daar eigenlijk nog wel iemand vragende partij voor? Of was het gewoon slechte timing?

5 responses so far

5 opmerkingen bij “Tweiclub”

 1. Greeton 15 Sep 2009 at 00:11

  Ik zou gekomen zijn :)

 2. endimion 15 Sep 2009 at 09:43

  Voor mij was het slechte timing eigenlijk :)

 3. Sanon 15 Sep 2009 at 09:48

  Voor mij was het ook slechte timing, maar ik had wel gewaarschuwd :) Ik vond die tweiclub zeer wijs, dus als het enigzins past kom ik zeker naar de volgende … als ge dat nog ziet zitten natuurlijk na de ‘flop’.

 4. Amedeeon 15 Sep 2009 at 10:27

  Gewoon slechte timing. Was het op maandag gebleven, dan hadden Annette en Lieve zeker gekomen. Ze hebben dan maar bij ons thuis een mini-tweiclubje gehouden, met gisterenavond deel twee. Of toch een handwerkclubje, want er kwam geen breipriem aan te pas. Lieve is een handpop aan het maken (Martha muis) onder deskundige begeleiding van Annette.

  Ik hoop dat je mijn berichtje via Twitter gezien hebt?
  In ieder geval, namens Annette en Lieve: *knuf*. Volgende keer beter!

 5. Annickon 21 Sep 2009 at 14:41

  Voor mij idd ook slechte timing, ik zat twee weekjes in Spanje

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.