Jun 11 2009

Chocoladefondue

Published by at 22:38 under Amusement,De kleine geneugten des levens

Om de veertien dagen speel ik met zes vrienden op woensdag een tafelrollenspel, Call of Cthulhu.

Gisteren was onze game master echter niet te vinden: hij antwoordde niet op mail, zijn GSM stond op voicemail… Alleen moest Anthony, bij wie we gingen spelen, wel stilaan weten of hij knabbels moest voorzien. Drank had hij in huis. Ik twijfelde, maar toen hij het woord ‘chocoladefondue’ liet vallen, was voor mij de kogel door de kerk: we gingen spelen!

Afhankelijk of de GM nog opdaagde, konden we dan Cthulhu spelen, en anders gingen we er gewoon een spelletjesavond van maken. Ik had Carcassonne mee (na anderhalf jaar nog steeds in de verpakking), en Kim die spelletjes verzamelt, had onder andere Macchiavelli mee. Die beide spelletjes hebben we dus gespeeld, met veel plezier overigens.

En Anthony had dus zijn chocoladefondue op tafel gezet, en ons overigens nog dik verwend ook: er waren verse gehalveerde aardbeien, stukjes heerlijk zoete ananas, appel, meloen, dikke druiven (die er uitzagen als kleine pruimpjes) en zelfs nonnenbillen. We hebben het niet eens opgekregen, en ik heb nochtans flink mijn best gedaan.

Ik denk dat ik ook zo’n ding wil. Of nee. Toch maar niet. Want dat komt gewoonweg niet meer goed dan :-p

5 responses so far

5 opmerkingen bij “Chocoladefondue”

 1. Zomermaanon 12 Jun 2009 at 19:39

  Die dingen zijn echt wel gevaarlijk, maar zoooooooo lekker

 2. Marleenon 12 Jun 2009 at 21:00

  Nonnenbillen? Nooit van gehoord.

 3. Drunon 12 Jun 2009 at 21:04

  LOL Marleen, wij noemen dat nonnenbillen wegens roze en wit en zacht, jullie noemen dat wellicht spek.

 4. zapnimfon 17 Jun 2009 at 15:26

  Euh… en ondertussen ligt jullie game master daar nog steeds dood op zijn keukenvloer ofzo?

 5. Gudrunon 17 Jun 2009 at 15:36

  LOL nee, die is ondertussen gelukkig teruggevonden. Ik was wel bezorgd, ja.

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.