Jun 02 2009

Laatste

Published by at 17:39 under Werken tedju !

Yay, dit was de laatste lesdag van dit schooljaar (als ik even gemakshalve dat ene uurtje vrijdagnamiddag compleet vergeet)!
Hoe graag ik mijn job ook doe: blij dat ik er weer voor eventjes vanaf ben!

Examens zijn binnen, dus nu nog afnemen en verbeteren. Nog even doorbijten, en dan het lange wachten tijdens de deliberaties, en alle mogelijke formaliteiten.

En dan: vakantie! Ik kijk ernaar uit. Echt.

One response so far

Eén opmerking bij “Laatste”

  1. rozebrilon 04 Jun 2009 at 14:44

    Ik ben ook serieus aan het aftellen. Wel nog een hele week lesgeven eerst. Maar dan: zalig, die rust tijdens de examens… en verbeteren neem ik daar graag bij. Ik vind dat soms echt rustgevend, zo een hele dag thuis, stapeltje examens, rode balpen en een kopje thee. en tegelijkertijd al wat dromen van de vakantie!

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.