May 19 2009

Tweiclub

Published by at 19:43 under Aiaiai,Tweiclub

knitting-gift1

Met pijn in het hart moet ik de tweiclub, die morgen gepland stond, afzeggen. Ik heb net een serieuze keelontsteking achter de rug (eigenlijk nog niet eens achter de rug, maar dat wil ik niet geweten hebben, zo op de laatste lesdagen van het jaar) en ik sta ‘s avonds nog te wankelen op mijn benen.

En hoe graag ik ook brei en klets en de twee combineer met een glas en een knabbel erbij: ik zie het gewoon niet zitten.

Dus bij deze: geen tweiclub morgen. Jammer.

2 responses so far

2 opmerkingen bij “Tweiclub”

  1. Greeton 19 May 2009 at 20:30

    Veel beterschap! En laat het ons weten als er een nieuwe editie gepland staat hé :)

  2. patriciaon 20 May 2009 at 17:11

    Verzorg je goed. En misschien kan je volgende week afkomen naar het Huis van Alijn, op de laatste donderdagavond van de maand houden ze er breicafé. Ik ben er zelf nog niet geweest, maar het kan maar plezant zijn

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.