May 07 2009

Voet – the end?

Published by at 23:25 under Mens sana in corpore sano

Daarstraks naar de orthopedist geweest, op de moto, mét mijn hooggehakte laarsjes aan. Hij moest lachen toen hij me zag binnenkomen, en knikte goedkeurend.

De voet deed het prima, zo goed als geen pijn meer, ondanks zijn getrek en geduw. Alleen het litteken zinde hem niet echt: te hard en te dik. Hij raadde me aan het te masseren met wat nivea of littekenzalf, en er eventueel zelfs een pleister op te plakken om er druk op te zetten.

Goh, wakker lig ik er niet van. Het is op mijn hiel en stoort me helemaal niet. Maar dat masseren is eigenlijk wel lekker, dus we zullen het maar doen zeker?

Enfin, ik heb geen nieuwe afspraak meer gemaakt. Dat is ook niet langer nodig. Gewoon nog wat opletten en niks forceren.

En weet je? Ik ga de grote vakantie tegemoet met opnieuw een voet! Yay!

3 responses so far

3 opmerkingen bij “Voet – the end?”

  1. Goofballon 09 May 2009 at 13:59

    hoeraaaaaa

  2. Caroon 10 May 2009 at 11:18

    Wat je vooral moet doen om de genezing van het litteken te bevorderen, is smeren smeren smeren. Eventueel met Nivea, maar de apotheker kan je nog wel wat beters aanbevelen. Die siliconepleisters om druk te zetten op het litteken, daar moet je zoveel niet van verwachten.

  3. zapnimfon 17 Jun 2009 at 15:49

    ‘t Werd tijd.

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.