Mar 14 2009

Doordenker

Published by at 11:40 under Cogitationes

striphandlerashx

Origineel is te vinden op bij Wulffmorgenthaler.

3 responses so far

3 opmerkingen bij “Doordenker”

 1. lizaon 14 Mar 2009 at 14:28

  De tekst op de cartoon is niet leesbaar, de cartoon is niet aanklikbaar voor een grotere versie, de link is niet aanklikbaar, en als je de link kopieert blijkt hij niet juist. Je maakt het ons niet gemakkelijk! Nu ben ik wel nieuwsgierig naar wat er op de cartoon staat. :-)

 2. Drunon 14 Mar 2009 at 14:35

  Oi sorry! Tsja, grotere afbeeldingen krijg ik niet in mijn blogformaat, en clickable, dat moet ik nog eens uitvissen hoe ik dat hier doe.

  Ik heb wel de link aangepast, ik had me idd. mistypt. Stom :-p

  Voor mij is het overigens wel leesbaar, maar ik heb dan ook een groot scherm…

 3. Goofballon 16 Mar 2009 at 10:53

  bij mij ook niet leesbaar, maar doorgeklikt naar het origineel.

  ik vind het al straf dat je ooit op een punt zou kunnen komen dat je alles gezien en gelezen en gespeeld hebt. Da’s een utopie denk ik. Dus als je streefdoel is dat te bereiken, besef je ook nooit dat je niet geleefd hebt :D

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.