Feb 23 2009

Eland

Published by at 23:56 under Kobe

Deze avond ben ik bij een vriendin langsgeweest, en die heeft een verzameling pluchen elanden. Iets wat ik eigenlijk niet wist, en me niet eens was opgevallen. Ter mijner verdediging: haar verzameling staat hier en daar op een vensterbank, en de gordijnen waren gesloten.

Ze schoot in elk geval in de lach toen ik, op een bepaald moment in de conversatie, vertelde dat ik op zoek was naar een tweede exemplaar van Kobes favoriete knuffel, zijnde een eland met een oranje-roze-paars gestreept mutsje en sjaaltje aan. Meer nog, ze had hem zelfs staan, mét etiketje er nog aan. Dat was in ieder geval voor mij een meevaller, want op die manier kon ik achterhalen waar mijn oom hem destijds (anderhalf jaar geleden) gekocht had.

eland

Bij deze dus een oproep: wie heeft er nog een eland met een oranje-roze-paars gestreept mutsje en sjaaltje staan, destijds verkocht in de Casa, die het ding kan missen? Ik betaal er uiteraard voor, maar je zou vooral mijn Kobe een groot plezier doen.

Een betere foto heb ik momenteel niet, omdat ik voortdurend vergeet het beest te fotograferen en er maar aan denk als hij al veilig in de armen van Kobe onder zijn dekentje zit.

2 responses so far

2 opmerkingen bij “Eland”

  1. zapnimfon 25 Feb 2009 at 00:01

    Altijd twee tegelijk kopen, dat weet je toch?

  2. LienWeb » Dat is het zowaton 25 Feb 2009 at 19:36

    […] maar ze heeft geen favoriete. Ze knuffelt eigenlijk met alles wat ze op haar weg tegenkopen. Een reserveknuffel kopen moet ik voorlopig dus nog niet […]

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.