Jan 18 2009

Kobe is ziek.

Published by at 13:07 under Kobe,Mens sana in corpore sano

Kobe is ziek. Op zich niks speciaals bij een peuter van anderhalf, dat komt wel meer voor.

Alleen komt het deze keer wel zéér ongelegen: hij moet morgenvroeg geopereerd worden voor kryptorchie en fimosis.

Ik weet niet wat zijn dokter zal beslissen. Een verkoudheid of een serieuze hoest betekent geen anesthesie, en dus geen operatie. Maar Kobe heeft geen koorts, is alleen bijzonder lusteloos, heeft vrijdagnacht en deze morgen overgegeven, en verder nog nauwelijks iets gegeten. Hij is dus wel verzwakt, ja, maar er is zeker geen infectie.

Op zondag kan ik die dokter niet bereiken, maar ik zou eigenlijk wel willen weten waar we aan toe zijn voor ik morgenvroeg om zeven uur met pak en zak aan het ziekenhuis sta. Maar soit, Wolf moet ook een kleine ingreep ondergaan, we moeten er dus toch zijn.

Maar ik kijk er niet naar uit dat ik Kobe zijn flesje zal moeten ontzeggen morgenvroeg, en dat eventueel voor niks.

Blah.

2 responses so far

2 opmerkingen bij “Kobe is ziek.”

  1. zapnimfon 18 Jan 2009 at 15:01

    Vervelend.
    Moge hij morgen weer springlevend zijn.

  2. Goofballon 18 Jan 2009 at 20:03

    hmm ik denk dat het beter is dat hij niet zou geopereerd worden nu. Enfin, ik ben geen dokter maar het lijkt me dan toch allemaal een beetje veel voor dat venteke

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.