Aug 05 2008

Procrastination is my middle name

Published by at 10:09 under Vakantie,Werken tedju !

Goh, ik ging veel doen vandaag zeg!

Intussen is het elf uur, heb ik deze morgen eerst rustig aan mijn PC gezeten en een douchke gepakt, daarna de kinderen (Wolf en buurmeisje Marthe) naar hun kamp gebracht, dan een uurtje bij een vriendin zitten kletsen, en dan pas iets zinnigs gedaan. Pas op, dat kletsen is ook wel bijzonder zinnig wegens sociaal contact en zo, maar niet bijzonder productief.

Rond half elf was ik in de Brico, en heb ik nog schors gekocht voor het kleine tuintje achteraan, en meteen in 50% korting ook een mooie teakhouten fauteuil en een bijhorend zitkussen. Ik weet niet of ik veel in dat kleine tuintje zal zitten, maar het feit alleen al dat ik het kàn, geeft me veel voldoening.

Enfin, dat betekent dat het nu elf uur is, ik net ontbeten heb, en dat ik misschien wel best andere kleren zou aandoen en eens aan mijn dag zou beginnen.

Ah, heerlijk uitstelgedrag! (Dat en het is ook wel een beetje vakantie.)

One response so far

Eén opmerking bij “Procrastination is my middle name”

  1. zapnimfon 06 Aug 2008 at 22:02

    O? En ik die dacht dat vakantie slapen tot de middag betekent.
    (Ge moest eens weten hoe ik kan opkijken naar ijverige menschen als jij!)

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.