Jul 30 2008

Hogedrukreiniger

Published by at 13:31 under Werken tedju !

nilfisk.jpg

*droogt voeten af, trekt natte werkbroek uit*

Ja man, die hogedrukreinigers zijn toch vuile dinges!

Ik heb net het gele – of toch ooit geel geweest – muurtje achteraan mijn bureau afgespoten. Het ding zag meer groen en zwart dan geel, en aangezien ik dat hele tuintje aan het herdoen ben, moet ook dat muurtje herschilderd worden. Ik heb er zowat de helft van de nog aanwezige verf mee afgespoten, en dat was eigenlijk ook een beetje de bedoeling: zo ben ik vrij zeker dat er niet teveel schilfers loskomen bij het herschilderen.

Terwijl ik dan toch alles naar buiten had gesleurd (er komt nogal wat bij kijken, bij zo’n hogedrukreinigerssessie – zou dit woord tellen bij Scrabble?) heb ik meteen het aanwezige miniterrasje mee afgespoten, en het ziet er eigenlijk wel bijzonder goed uit. Alleen jammer dat het stukje aarde vol ligt met gele verfschilfers, maar dat verdwijnt dan wel onder de laag bodembedekkende schors die erop komt. De zakken staan al klaar :-)

One response so far

Eén opmerking bij “Hogedrukreiniger”

  1. zapnimfon 06 Aug 2008 at 21:59

    Mens! Jij moet wel op reis gaan want het lijstje (zie postjes hoger en lager) geraakt nooit uit je hoofd anders.

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.