May 28 2008

Rookvrij

sigaret.gif

Ik kan niet anders dan voor een totaal rookverbod in de horeca zijn, helaas voor onze rokende medemens. Ik heb geen problemen met rokers die dat buitenshuis doen, waar ze anderen niet storen. Ja, mijn vader vliegt, zelfs bij winters regenweer, naar de garage of op het terras: ik ga zijn slechte gewoonten mijn longen en die van mijn kinderen niet laten verpesten. Oh, en de geur in huis ook niet :-p

Wie mijn mening deelt, gelieve zich naar de petitie te begeven: het kan alleen maar goed doen!

4 responses so far

4 opmerkingen bij “Rookvrij”

 1. Goofballon 28 May 2008 at 15:30

  ik had die al getekend :)

 2. tantierison 28 May 2008 at 16:51

  Ik steun volledig! :-)

 3. Christopheon 28 May 2008 at 22:12

  Ik doe mee!

 4. Kimon 29 May 2008 at 12:16

  Ho, maar die heb ik alang getekend. :)

  ik denk dat mijn bazen niet content zouden zijn moesten ze het weten, dodelijk voor onze sector zeggen ze. mijn baas is zelfs nu naar een vergadering met het nsz en de horecafederaties en… over het algemeen rookverbod.

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.