Apr 09 2008

Grijs haar

Published by at 07:17 under Vanitas vanitatum

zozhyjihqf.jpg

Gisteren heb ik tot mijn (geamuseerde) ontzetting ontdekt dat ik niet één grijs haar heb, zoals ik dacht, maar dat er in mijn froefroe alleen al echt wel al een stuk of tien spierwitte haren resideren. Gelukkig is mijn haar vrij blond en niet echt monotoon, zodat ze niet zo hard opvallen. Ach ja :-p

Er is wel één groot voordeel aan die grijze haren: ze zijn een stuk dikker dan mijn gewone haar :-) Op die manier kan ik misschien op mijn ouwe dag nog een deftig kapsel krijgen :-p En ja, ik heb er gisteren eentje uitgetrokken om te kunnen vergelijken…

One response so far

Eén opmerking bij “Grijs haar”

  1. Hermelijnon 09 Apr 2008 at 09:51

    Ik ben al een tijdje gezegend met heel wat spierwitte haren…
    Het zou erfelijk zijn. Op zich zit ik er niet zo mee, zolang het niemand opvalt.

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.