Mar 01 2008

Bloggen

Published by at 14:20 under Geeky stuff,Meta

Het is me onlangs verteld dat ik in golven post. Yep, en dat heet ‘vakantie’ :-p Ik heb momenteel gewoon geen tijd om te bloggen. Bullshit, hoor ik sommigen onder jullie al steigeren, dat neemt amper een kwartiertje of zo per dag in, als je dat wil.

En daar zit het hem nu juist: ‘als je dat wil’. In deze hectische dagen heb ik echt geen zin om te bloggen. Ik heb momenteel andere prioriteiten, en daar zit dat bloggen eigenlijk niet tussen.

Het feit dat mijn grootvader gestorven en begraven is, heeft er ook geen goed aan gedaan, net zoals het feit dat ik maandag mijn voet heb verstuikt en dus ook vrij graag in de zetel zit momenteel. Oh, en eigenlijk vooral het feit dat ik de afgelopen twee weken massa’s herhalingstoetsen en versio’s gegeven heb, en dat de deadline voor punten zondagavond is.

Mjah. De volgende golf zal er wel weer aankomen, denk ik zo.

3 responses so far

3 opmerkingen bij “Bloggen”

  1. Wolfon 01 Mar 2008 at 14:33

    Beter elke maand iets leuks dan elke dag 5 rommelberichten zeg ik altijd :)

  2. Ellenon 01 Mar 2008 at 16:31

    Bloggen moet fun zijn…als het een dwang is, is het geen fun meer. Hebben we niet allemaal wat golven, korte of lange?

  3. Erik Bauffmanon 01 Mar 2008 at 16:54

    @wolf: /agree ^^

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.