Jan 24 2008

Santana

Published by at 23:42 under Het brave huisvrouwtje

Ik ben aangenaam verrast door Santana.

Toen ze klaar waren met de kurkvloer en -wanden in de badkamer, werd me vriendelijk verzocht een enquête over het geleverde werk in te vullen. Dat duurde amper een paar minuten, dus waarom niet? Ik was heel erg positief, vooral over het personeel, alleen zaten er hier en daar nog een paar stofjes in de vernislaag, maar niks ergs.

Een dikke maand later kreeg ik een brief in de bus met daarin een bon, goed voor een prikbord, onderhoudsproducten of een kookpotonderlegger naar keuze, als bedanking voor het invullen van de vragenlijst. Leuke attentie, vond ik.

Deze avond, een dikke twee maand na plaatsing, ging rond half negen de telefoon. De werkleider van Santana, met de vraag wanneer hij mocht langskomen. Ik begreep het niet goed, en vroeg uitleg. Ha ja, zei hij, ik had toch geschreven dat er nog stofjes in de vernislaag zaten? Wanneer mocht hij dat dan komen bekijken en er een oplossing voor zoeken?

Ik heb die mens vriendelijk bedankt en gezegd dat dat absoluut niet nodig was, dat het om een paar kleine dingetjes ging en dat ik verder bijzonder tevreden was. En dat ik zijn telefoontje bijzonder apprecieerde.

Content. Yup.

2 responses so far

2 opmerkingen bij “Santana”

  1. Ellenon 25 Jan 2008 at 12:40

    amai, klinkt alsof ze customer service serieus nemen eh; Zo mogen er meer bedrijven zijn!

  2. Marleenon 28 Jan 2008 at 17:05

    Onze badkamervloer komt ook van Santana, ik ben er wel tevreden over, maar na 10 jaar is het schoonste er toch vanaf. En ik heb ze goed verzorgd, hoor.
    Maar ik zou toch overwegen om daar nieuwe kurktegels te laten plaatsen, ‘t is wel véél warmer en aangenamer dan stenen vloeren, vind ik.

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.