Dec 18 2007

Spaceframe Sculpture Kit

Published by at 21:11 under Waar een mens zich zoal aan ergert,Wolf

Via Popgadget zag ik dit staan, en ik was meteen verkocht: onze Wolf zijn grootste hobby is huisjes en kampen bouwen met zowat alles wat hij kan vinden: tafels, stoelen, zetels, kapstokken, bezemstelen, dekens, lakens…

Jammer genoeg verschepen ze, zoals zo vaak, niet buiten de US. Grr. Zeker met de lage dollar was dit best interessant geweest…

One response so far

Eén opmerking bij “Spaceframe Sculpture Kit”

  1. Greeton 18 Dec 2007 at 22:13

    Dit is waarschijnlijk een domme opmerking. Maar ik herinner me dat ik in mijn kindertijd ook graag “kampen” bouwde, bij voorkeur ook met tafels, zetels, stoelen, grote kartonnen dozen en daarover dekens om het af te sluiten, en binnenin een paar kussens. Ik denk dat persoonlijk dat een kind dit minder interessant zal vinden dan “gewone” voorwerpen, omdat je zoveel meer je fantasie kunt gebruiken met die dingen. Deze flashy groene spullen kunnen misschien wel toffe vormen maken maar een echt kamp, dat zou ik er zelf als kind toch niet mee gemaakt hebben, denk ik. :-)

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.