Nov 10 2007

Spookjespull

Published by at 10:42 under Artistiekerig,Werken tedju !

Deze is eeuwen blijven liggen, zodat ik er toch in totaal twee jaar mee bezig ben geweest, maar ik ben in actie geschoten en op drie weken is hij toch afgeraakt. Wolfs spookjespull, zijn winterpull. Trots als een pauw heeft hij hem gisteren eventjes aangehad, om dan véél te warm te krijgen en dus weer uit te spelen.

Zoals een vriendin zei: “Het ziet er precies echt uit, zo met die col en al!” En ik trots natuurlijk :-p

pull.jpg

2 responses so far

2 opmerkingen bij “Spookjespull”

  1. Ellenon 10 Nov 2007 at 11:49

    oh wow. Die is echt heel cool. Ziet er super tof uit. Niet moeilijk dat Wolf zo supertrots is.

  2. Marleenon 13 Nov 2007 at 10:38

    Héél schoon. Ik dacht dat je hem zo gekocht had. En ik wou dat ik ook zo mooi kon afwerken. Het breien lukt me wel, maar de afwerking …

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.