Sep 29 2007

Koel

Published by at 13:33 under Vanallesennogwat

Hoe cool is dat, maat: één van mijn favoriete oudleerlingen is niet alleen nog altijd razend knap en gevat, maar is ondertussen ook F16-piloot :-)
Heb daarnet buiten aan den Delhaize (pakken minder coolness factor) met hem staan kletsen over G-krachten, helikoptertypes, adrenaline bij scrambles, afterburners enzovoort enzoverder. Ik voelde me zelf zowaar ook al cool worden :-p

Zou dat afstralen?

3 responses so far

3 opmerkingen bij “Koel”

 1. Erik Bauffmanon 29 Sep 2007 at 17:52

  Gij zijt gewoon al cool van uzelf, geen f16 daarvoor nodig. Hoe oud moet je zo zijn om f16 piloot te kunnen zijn? Ik stel me daar altijd zo’n mannen van rond de 30 a 35 bij voor :)

 2. Drunon 29 Sep 2007 at 19:11

  Dank je voor het compliment :-p
  Die gasten volgen vier jaar KMS (Koninklijke Militaire School) en dan stage en zo. Ik denk dat hij rond de 25 is. 35 is, voor zover ik weet, zelfs de limiet: de fysieke en medische eisen zijn zodanig zwaar dat ze het niet langer volhouden.

 3. Kwintenon 03 Oct 2007 at 10:29

  Die moto met spin vond ik toch cooler :)

  Mooie site trouwens. Grtz.

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.