Bedenkingen

– mijn zoon en ik vinden onze papa een coole gast, vooral als hij met de motor rijdt.

– ik heb een heerlijk cadeau gekregen voor onze 11de (jawel) huwelijksverjaardag gisteren: een verwenbeurt van 2.5 uur, een chocoladearrangement. Zowel binnen- als buitenkant wordt verwend met heerlijke chocolade. Alleen, zou ik dit nog laten doen voor de bevalling, of erna?

– als ik al doodop ben van naar de schoenfabriek (schoenen gescoord voor Wolf en mezelf, triomf!)  en de Colruyt te gaan, is het dan wel een goed idee om een dag met mijn ma in ’t stad rond te dweilen? Enfin, er zijn genoeg tearooms en zo :-p

– mijn ventje is ongelofelijk lief: speciaal met de motor naar het werk, zodat ik straks zijn parkeerplaats kan gebruiken.

– ben alweer aan het wachten op stielmannen die hier tussen acht en half negen gingen zijn – het is intussen negen uur. UPDATE: net wanneer ik aan de telefoon ben om te vragen waar ze blijven, komt hier ene toe, die blijkbaar geen van twee bellen vond. Gelukkig is er nog altijd de hond. Lijkt me gene sympathieke mens, kan er ook niet aan doen. Enfin, straks eindelijk na een paar maanden een werkende waterontharder. Nu nog zout gaan halen, ergens in de komende weken.

– ik ben te laat met mijn spaarkaart van Comedy Casino, kieken dat ik ben. Zouden ze het nog aanvaarden? Straks eens proberen.

– ik hou van vakantie. Zeker als Wolf een dagje naar de opvang is – met zijn volle goesting overigens. Ik heb er totaal geen scrupules over, ne mens is niet vaak 8 maanden zwanger.

– het weer werkt op mijn zenuwen. Pas op, ik vind het zalig dat het niet te warm is, maarre… er mag nu wel ne keer wat zon zijn ook, nee?

– mijn schilderwerken en haagwerken gaan maar niet vooruit. Straks is dat kind er en is zijn kamer nog een bouwwerf. Joepie. En nee, mijn ma mag niet helpen, want die had dat voorspeld, en ik val nu nog liever dood dan haar te laten helpen. Zal het zelf wel doen, buik of niet.

– eerst mijn keuken opruimen, en dan direct de krant lezen, voor het brute geweld van moeder Rombaut hier toestuikt (en wie haar kent, weet dat ik niet overdrijf :-p )

2 Antwoorden op “Bedenkingen”

  1. Drun, heb je meer info over dat chocoladearrangement? Ik ken iemand die ik daar ook een fantastisch kado mee kan doen 🙂

  2. Ja, vlak aan Barts kantoor, Jay’Z: 99 euro voor 2.5 uur chocoladeverwennerij, http://www.jayzbeauty.be/ Niet dat er iets op de webpagina (letterlijk) staat, ik heb de folder hier.

    – ontvangst met chocoladeshake
    – intake gesprek
    – lichaamspeeling met chocoladepoeder en zeezout
    – infraroodcabine
    – hot chocolate pakking
    – chocolade gelaatspeeling
    – bio-energetische gelaatsmassage
    – jacuzzi
    – theepauze met chocolade
    – chocolademasker
    – rugmassage met chocolade-olie
    – pakking en massage van de handen met chocoladeboter

    Ze hebben ook andere arrangementen, Bart heeft me gewoon een cadeaubon van 100 euro gegeven, zodat ik nog kan kiezen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *