Oct 08 2006

Mozaiek

Published by at 18:28 under Artistiekerig,Vanallesennogwat

Het is de bedoeling om in de nieuwe badkamer zelf een mozaiek aan te brengen. Ik heb altijd al gezegd dat ik de dolfijnen van Kreta in mijn badkamer wil, en daar ben ik dan ook hard aan bezig.

Eind augustus heb ik een cursus mozaieken hier in Gent gevolgd, en dat is me bijzonder meegevallen. Ik ben begonnen aan een halfronde tafel om in die bewuste badkamer te zetten: ik moest het mozaieken nog leren, en op deze manier krijg ik de dolfijnen al in de vingers.

Het is heel leuk om te doen, maar gaat bijzonder traag, toch als je het zo secuur wil doen als ik. Hieronder vind je de vooruitgang week na week (ik kan meestal op vrijdag een uur of 2-3 vrijmaken om daar ter plekke te gaan verderwerken):

dolfijn8-9.jpg
dolfijn15-9.jpg

dolfijn22-9.JPG
dolfijn29-9.JPG

dolfijn6-10.jpg

2 responses so far

2 opmerkingen bij “Mozaiek”

  1. Kimon 10 Oct 2006 at 08:47

    Het begint er goed uit te zien hé.

    wheeeee voor dolfijntjes :)

  2. peters elson 09 Jan 2007 at 20:26

    zeer mooi .Ben zelf ook op zoek naar glas- en andere mozaieken . kunt U mij een adres bezorgen?

Trackback URI | Comments RSS

Laat een commentaar achter.